Blue Water Shipping A/S

Blue Water Shipping er global udbyder af alle logistiske serviceydelser i moderne supply chain management. Vi transporterer alt lige fra enkelte paller til hele olierigge, men vi er mere end et traditionelt transportfirma. Vi tilfører værdi og skaber unikke løsninger med specialiserede it-systemer, som kan integreres i vores kunders teknologi.

Det rigtige team
Vi har det rigtige team af eksperter, som arbejder i et sikkert miljø med korte beslutningsprocesser. Med fokus på fleksibilitet og en proaktiv indsats skaber vi de bedste løsninger til enhver udfordring indenfor transport og logistik.

Lokale eksperter med globalt netværk
Blue Water har mere end 1.500 specialiserede medarbejdere fordelt på over 65 kontorer verden over, som alle arbejder hårdt for at fuldføre vores ambition om at være ”Best in Town” – at være det bedste lokale transport- og logistikfirma uanset om det gælder lokale eller globale opgaver. Vores forretning er grundlagt på principper om videndeling, in-house kompetencer og ressourcer.

I Blue Water skaber vi løsninger sammen – altid med vores kunder i fokus.

Kontaktperson 1:
Mathias Søndergaard - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson 2:
Lasse Reventlov - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse

  • Vej: Havnepladsen 12 - 2 sal
  • Postnummer: 9900
  • By: Frederikshavn
  • Land: Danmark

Kontakt