P. Conradsen a/s

P. Conradsen a/s har siden 1926 markeret sig som en særdeles sikker og pålidelig leverandør til bl.a. skibsbygningsindustrien, fiskerisektoren og jern & maskinindustrien - samt til statslige og kommunale institutioner fortrinsvis i Danmark; men også på eksport-markeder som Mellemøsten, USA og i dele af Europa.

P. Conradsen a/s har - hvad enten det gælder jern og stål, alle former for værktøj og værktøjs-maskiner, tekniske artikler, fiskeriartikler og svejseudstyr - gennem de seneste år været inde i en markant vækst - hvilket bl.a. skal ses i lyset af en høj personlig service, udpræget branchekendskab - kombineret med at man gennem store indkøb i såvel ind- som udland altid er i stand til at opnå en række fordele, som til en hver tid kommer kunderne tilgode.

P. Conradsen a/s er idag, opdelt i en afdeling for jern, stål, værktøj & tekniske artikler, en maskinafdeling, en fiskeriafdeling og en svejseafdeling.

P. Conradsen a/s byder såvel nye som gamle kunder velkommen under mottoet: Altid at levere den rette vare - til den rigtige pris - og til den lovede leveringstid.

Velorienterede medarbejdere står til stadighed på spring for at løse netop Deres ønsker.

Kontaktperson:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse

  • Vej: Knivholtvej 4
  • Postnummer: 9900
  • By: Frederikshavn
  • Land: Danmark

Kontakt

P. Conradsen a/s

Forretningsområde

Alle Virksomheder, Skibsservice

Kompetencer

Arbejdsbeklædning, Fiskeriartikler, Gasser og luftarter, Jern og stål, Kuglelejer, Svejseartikler, Værktøj og Tekniske artikler