Recover Nordic

Recover Nordic er i dag Nordens største industri- og skadeservicekoncern med ca. 2.300 ansatte, heraf 330 dedikerede medarbejdere i Danmark. Vores forretningsområder har udviklet sig over tid, og spænder i Danmark over skadeservice, industriservice, marineservice, indeklimaservice samt en bred vifte af kloak- og heavy spulearbejde og håndværkerservice.

Marineservice:

Recover Nordic har stor erfaring med alle former for special-rengøringsopgaver, Confined Space, rensning af Fuel tanke, ferskvandstanke, ferskvandssystemer, Waste Management samt akut skadestop og følgeskadebekæmpelse på havnen, værfter og Offshore.

Sker der f.eks. en brandskade i et maskinrum på et skib, sender Recover Nordic medarbejdere med relevant erfaring, og rette kompetencer til at arbejde under særlige vanskelige forhold. Vores fokus er på sikkerhed, minimering af driftstab, og hurtigst muligt få skibet gjort klar til drift igen.

Recover Nordic er ISO 9001 og 45001 certificeret samt Achilles JQS Qualified, som sikrer, at vores arbejde altid udføres efter stramme retningslinjer og med fokus på sikkerhed for både medarbejdere, miljø og kundernes værdier.

Ring til os, hvis din virksomhed har brug for hjælp med marineservice – både Onshore og Offshore – døgnet rundt – inde og uden for Danmarks landegrænser.

 

Kontaktperson

  • Kristian Dahl Krebs
  • +45 30 66 45 29
  • kristian.krebs@recovernordic.dk

Adresse

  • Kragholmen 25
  • 9900 Frederikshavn
  • Danmark

Maritime Network Frederikshavn


Webbureau ITTP