OPLEV RECYCLINGOMRÅDET

Åben nyhedsbrevet i din browser

 


OPLEV RECYCLINGOMRÅDET

Verdens første recyclingfacilitet, der er bygget til det formål at genindvinde skibe og borerigge, ligger på havnen i Frederikshavn. Faciliteten er netop færdigbygget og Modern American Recycling Services Europe (M.A.R.S. Europe), der har lejet sig ind på området, er klar til den helt store åbning. 

Søndag d. 22. september kl. 13-16 inviteres alle interesserede derfor ned på det nye område, hvor du bl.a. kan opleve rensningsanlægget med de to 2.500 m3 store opsamlingstanke, skibsrampen til ophaling af skibe op til panamax-størrelsen og skiddingområdet til ilandtagning af offshore-installationer på op til 50.000 ton. 

 

 

 

 


ENDAGSTURISMEN SKAL VOKSE


Frederikshavn er blandt Jyllands førende destinationer for krydstogts- og endagsrejsende. Det viser tal fra 2018. Årligt kommer 150.000 endagsrejsende og mere end 1.8 mio. færgegæster til Frederikshavn Havn.

Der er vind i sejlene, og Frederikshavn Havn benytter sig af medvinden til at nedsætte en arbejdsgruppe, som skal udvikle Frederikshavn som destination og sikre potentialet for vækst, så havnen kan imødekomme de mange flere endagsgæster og skibe, der forventes at ville besøge byen fremover.

 

Facebook

Website

Email

LinkedIn

 

 

Opdater dine indstillinger eller afmeld nyhedsbrevet