ME Production styrker salgsteamet og opretter serviceafdeling

92431 large

23. august 2019 | Af Kanal Frederiksen

Lars Duhn er i august tiltrådt salgsafdelingen i ME Production som ny sales manager. Han har tidligere været ansat i en række førende maritime virksomheder, blandt andet Alfa Laval, og han kommer med et indgående branchekendskab og bred salgserfaring indenfor maritime løsninger. 

Selv siger Lars Duhn om sin nye arbejdsgiver:

"ME Production går forrest, når det handler om at levere optimale scrubber-løsninger. Moderne produktionsfaciliteter og stærke in-house kompetencer gør ME Production til en kvalificeret partner med solid erfaring indenfor både nybygning og retrofit projekter."

Det er ikke kun salgsafdelingen hos ME Production, der har haft vokseværk henover sommeren. Virksomheden har også valgt at udvide med en scrubber-serviceafdeling, der skal sikre både eksisterende og fremtidige kunder en endnu bedre service før, under og efter installationen af scrubberne. 

Scrubber Service Manager Kim Pedersen er ansvarlig for den nye afdeling:

"Vi vil gerne levere komplette løsninger og "one-stop-shopping" til vores kunder. Med vores nye scrubber-serviceafdeling kan vi tilbyde reservedele og service til alle komponenter i scrubber-anlægget. Vores mål er at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og sikre langtidsholdbare kunderelationer, der varer ved i mange år efter, at et anlæg er blevet installeret og sat i drift. Sammen med en service- og supportaftale kan vi hjælpe vores kunder med at sikre maksimal oppetid på deres scrubber-anlæg og ikke mindst sikre, at de overholder de skærpede grænseværdier for skibsudstødning", siger Kim Pedersen.