Ministerbesøg på MARTEC af Ane Halsboe-Jørgensen

16.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

92286 large

I 2019 blev 175 studerende optaget på professions bacheloruddannelsen som maskinmester ved MARTEC.

Mandag den 19 august besøger Uddannelses- og Forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, MARTEC i Frederikshavn til rundvisning og en snak om de maritime uddannelser i Nordjylland.

Ministeren skal undervejs i rundvisningen, også prøve kræfter med at køre en kran, som blot er en af mange ting på programmet, under ministerbesøget.

Ministeren vil være på MARTEC fra kl. 11-14, mandag d. 19 august. Efter et møde med diverse interessenter fra MARTEC, vil det være muligt at følge ministeren fra kl. 12:30, rundt på MARTEC på Hånbækvej, og på Kragholmen i Frederikshavn.

Det hele slutter af med frokost og afrunding på Riggerloftet på MARTEC's afdelingen på Kragholmen i Frederikshavn, her vil der være rig mulighed for spørgsmål til ministeren.

Tidligere på måneden, kunne Kanal Frederikshavn berette om et rekord højt antal optaget på MARTEC i 2019, med hele 175 optaget studerende:

- Det vækker glæde og begejstring hos os med et ministerbesøg, i kølevandet på en sådan optagelses rekord, som uden tvivl har vækket den nye ministers interesse, lyder det i en kort udtalelse fra MARTEC, som glæder sig til besøget.