SH Group i italiensk samarbejde

209nrx8e7gwwn15b

Fra venstre: Fabio Berto, chief commercial officer, Sormec, Bjørn Joensen, general manager, SH Group, Nicoló Sorrentino, founder and partner, Sormec, og Jeppe Sonne, sales director, SH Group. Foto/SH Group.

SH Group og Sormec har netop underskrevet en aftale, der gør SH Group til Sormecs eksklusive servicepartner og reservedelsleverandør med agentur for salg og markedsføring af Sormec-kraner og relaterede produkter i de skandinaviske lande.

En af de første opgaver for SH Group bliver ordren på en leverance af syv specialfremstillede offshore-kraner til Tyra Future-projektet, som den Italienske kranproducent har vundet.

Produktionen af kranerne er startet op på Sormecs produktionsfaciliteter på Sicilien, og den første kran forventes at blive leveret i løbet af sommeren 2019.

Fabio Berto, chief commercial officer hos Sormec, udtaler:

- Ved at samarbejde med SH Group sikrer vi ikke kun høj værdi for vores kunder i form af lokal tilstedeværelse, men også et højt niveau af kvalitet, som SH Group er kendt for at levere til sine egne kunder. Den eksklusive serviceaftale sikrer alle lokale Sormec-kranejere en meget hurtig og høj kvalitet af service udført af SH Group og understøttet af Sormec. De første kunder, der vil mærke effekten af dette samarbejde, er McDermott og Total.

Aftalen omfatter også eksklusivitet med hensyn til kranreservedele i de skandinaviske lande og vil blive håndteret og leveret af SH Group.

Bjørn Joensen, general manager hos SH Group i Esbjerg, fortsætter:

- Vi er glade og stolte over at indgå i dette samarbejde. Vi har været opmærksom på Sormec i flere år. Vi har set dem tilegne sig kompetencer og udvikle deres sortiment af kraner til offshore-industrien og samtidig efterleve de høje standarder, der i dag er påkrævet, for at kunne sælge ind i det skandinaviske offshore- og marinemarked. Ved at tilføre Sormec agenturet til vores eget sortiment ser vi et perfekt match.

Kilde: metal-supply.dk