Erhvervseventyr på havnen i Frederikshavn

88093 large
Vi skal være 20-25 mand mere og regner med at toppe her til juli, siger direktør Jens Peter Faldt.

Et vaskeægte erhvervseventyr er i fuld gang i virksomheden ME Production på Sandholm i Frederikshavn, og det er heldigvis langt fra slut endnu.

- Vi skal være 20-25 mand mere og regner med at toppe her til juli, siger direktør Jens Peter Faldt til Kanal Frederikshavn.

I juli sidste år var der 65 medarbejdere på lønningslisten i ME Production. Det er nu vokset til 140. Alene i fredags havde fem nye funktionærer deres første arbejdsdag i Frederikshavn.

ME Production oplever et kæmpe boom i salget af scrubbere op til det kommende IMO-krav om maksimalt 0,5 procent svovl i skibes udstødningsgas i 2020.

Fredag eftermiddag var der rejsegilde i ME Productions kommende produktionshal. I øjeblikket foregår produktionen af scrubbere i en anden af Ørskov Christensens Stålskibsværfts gamle produktionshaller, men den rykker den amerikanske virksomhed M.A.R.S. snart ind i.

ME Production skal derfor være i en produktionshal lige ved siden af M.A.R.S. Her øges luftshøjden i en del af bygningen fra otte til 17 meter. Et spændende byggeprojekt, som p.t. går efter planen. 1. maj rykker ME Production ind i sin nye produktionshal på 2000 kvadratmeter.

Når scrubber-produktionen finder et mere naturligt niveau, planlægger ME Production at have nye produkter klar til kunderne.

- Vi befinder os midt i et miljøeventyr nu. Det skal vi fortsætte med, og vi har flere idéer til nye produkter, fortæller Jens Peter Faldt.

Kilde: kanalfrederikshavn.dk
03.03.2019 | Af: Michael Frederiksen