Maritime Ship Supply og Drinx indgår strategisk samarbejde

5. september 2018 14:53 | Af redaktionen/SLH

2k5eyd6a2rioqt6b 660 1000

Holdet fra Maritime Ship Supply i hal B1 på SMM-messen.
Foto: Maritime Ship Supply

STORES SUPPLY: Når det nye samarbejde mellem Maritime Ship Supply og Drinx går i luften, er målet at styrke og øge indsatsen på det danske og internationale skibsprovianteringsmarked

Maritime Ship Supply, som også ejer Skibshandler Damsgaard, har pr. 1 september 2018 underskrevet aftale med handelsvirksomheden Drinx om et strategisk samarbejde. Samarbejdet bliver så tæt, at Maritime Ship Supply i 2019 flytter ind i administrationsbygningen hos Drinx og indgår i Drinx’ lagerkapacitet i Frederikshavn. Maritime Ship Supply’s lager nedlægges, og de to virksomheder får således fælles indkøbs- og lagerfunktion.

Det oplyser Maritime Ship Supply i en pressemeddelelse under SMM-messen i Hamborg i denne uge.

Drinx stiller 300 kvm frysehus og 35 kvm kølehus til rådighed for Maritime Ship Supply, og opbygningen af nyt køle- og frysehus påbegyndes i løbet af meget kort tid. Nybyggeriet forventes at stå færdigt i foråret 2019, hvor Maritime Ship Supply herefter vil flytte ind.

Mulighed for yderligere vækst

Det gøres dog klart af direktør for Maritime Ship Supply, Poul-Ole Jensen, at Maritime Ship Supply fortsat udelukkende varetager sine kunder på Skibsprovianteringsmarkedet:

- Vi vil fortsat varetage bestillingerne fra vores kunder. De vil ikke mærke forskel ved, at vi indgår i tæt samarbejde med Drinx om fælles indkøb og levering. Samarbejdet skal være med til at frigive økonomiske midler til Maritime Ship Supply, som vi kan bruge til at investere yderligere i den stigende vækst, vi oplever, på markedet. Vi har stor interesse i at indgå samarbejde med de store krydstogtsselskaber. Dette kræver, at vi nytænker, og det er samarbejdet med Drinx et resultat af, udtaler Poul-Ole Jensen.

Maritime Ship Supply vil derfor fortsat levere proviant til kunder på vand, mens Drinx varetager leveringer til kunder på land – virksomhederne holder deres kunder adskilt og fungerer fortsat som to virksomheder.

Alle bestillinger af skibsproviantering skal således fortsat gå til Maritime Ship Supply, og kunderne vil genkende de medarbejdere, som de hidtil har handlet med hos Maritime Ship Supply. De flytter nemlig med, når Maritime Ship Supply får ny adresse.

- Jeg ser frem til et rigtig spændende samarbejde med Drinx, og det bliver en kæmpe gevinst for udviklingen af Maritime Ship Supply. Samarbejdet skaber en positiv ressourceudnyttelse – ikke kun for os men for begge virksomheder”, lyder det endvidere fra Poul-Ole Jensen.