L&N Supply Ships modtager Iværksætterprisen 2022

Tre års rejse fra to mand og en slæbebåd til i dag tre ejere, 30 ansatte og tre fartøjer blev i dag belønnet, da L&N Supply Ships modtog Iværksætterprisen 2022.

Det skete ved dagens traditionsrige Erhvervs- og Kulturarrangement Vækst og Vilje, hvor erhvervslivet fra hele Frederikshavn Kommune samles én gang om året for at hylde de kolleger, der har gjort det særligt godt i året, der er gået. Arrangementet blev afholdt i Det Musiske Hus.

L&N Supply Ships modtog prisen af formanden for Frederikshavn Erhvervsråd Karl Erik Slynge, der i sin tale kom ind på, at L&N Supply Ships er en del af et meget stærkt felt af 5 nominerede virksomheder. Alene det at blive nomineret er en hædersbevisning, og når man så vinder, er der al mulig grund til at være stolt. Ikke mindst af de 30 nye jobs, der er skabt, som et værdifuldt bidrag til kommunens vækst og udvikling.

Shipping- og bugservirksomheden L&N Supply Ships servicerer skibstrafikken ud for Skagen med proviant, besætningsskift, sejlads med teknikere m.v. og har desuden en stor slæbebåd beskæftiget ved byggeriet af den ny Storstrømsbro.

Det er en stor glæde for Maritime Network Frederikshavn at ønske ejere og ansatte hos vores medlemsvirksomhed tillykke med den fornemme pris.

Maritime Network Frederikshavn


Webbureau ITTP