LIVA consult

Hvem er vi og hvad gør vi?
I LIVA consult brænder vi for at skabe forbedret effektivitet og vækst i virksomheder. Det gør vi ved at have en konsulentstab med forskellige erfaringer og kernekompetencer. Vi arbejder inden for områderne; business, kapital, proces&system og people. Det betyder, at vi kan hjælpe din virksomhed med forretningsudvikling, finansieringsrådgivning og organisationsudvikling samt meget andet. LIVA consult er et nationalt konsulenthus med base i Aalborg.

Business
Vi yder professionel forretningsudvikling til virksomheder, der ønsker vækst og udvikling. Vi hjælper med at løse de udfordringer der skaber vanskeligheder og løfter virksomheden til et endnu højere niveau

Kapital
Vi yder finansieringsrådgivning på ad hoc basis og som fast tilknyttet CFO. Vi har godt samarbejde med mange kapitalkilder og rådgiver så vi sikre den bedst mulige finansieringsløsning til virksomheden.

Proces og system
Vi rådgiver om processer og IT systemer og sikrer, i samarbejde med jeres ledelse og medarbejdere, den rigtige løsning. Vi skaber løsninger med fokus på håndtering af mange kunder, komplekse data og informationsstyring.

People
Vi hjælper og arbejder med formulering og eksekvering af forskellige organisationsstrategier samt udvikling af teams, ledere og medarbejdere på baggrund af udarbejdede virksomheds- og personprofilsanalyser.

Kontaktperson

  • Poul Kvist
  • +45 22 17 84 33
  • pok@livaconsult.dk

Kontakt

Adresse

  • Niels Jernes Vej 10
  • 9220 Aalborg Øst
  • Danmark

Maritime Network Frederikshavn


Webbureau ITTP