BDO

BDO Statsautoriseret revisionsselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited – et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse – og en del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har ca. 68.000 medarbejdere i 158 lande.

I Frederikshavn kommune har vi kontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby, og med et medarbejderteam på 80, er BDO Danmark det største revision- og konsulentselskab i kommunen. Vores kernekompetencer er revision, bogføring, regnskab, skat og moms samt virksomhedsrådgivning. På vores kontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby vil du finde revisorer med speciale i de primære erhvervssektorer, der opererer i kommunen, herunder fiskeri- og fødevaresektoren, jern- og metalindustrien, turisme, byggeri og anlæg til søs, detailhandel, transport samt sundhedssektoren. Ud over vores mange højtuddannede lokale revisorer tilbyder vores specialafdelinger Skat og Moms, Advisory med Consulting og Risk Assurance samt Corporate Finance høj faglighed, dybe specialkompetencer og lokalt engagement.

BDO rådgiver rygraden af dansk erhvervsliv fra 30 lokale kontorer i Danmark og gennem vores internationale revisornetværk.  BDO er den lokale revisor, der er tæt på. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive din forretning – og dig.

Branchekendskab, specialister og repræsentation på verdensplan betyder, at vi rådgiver regionalt, nationalt og internationalt.

Kontaktperson

  • Tommy Andersen
  • +45 20 77 43 70
  • tan@bdo.dk

Kontakt

Adresse

  • Rimmens Alle 89
  • 9900 Frederikshavn
  • Danmark

Maritime Network Frederikshavn


Webbureau ITTP